GODE JULE ØNSKER! (Malene Larsen Gaino) hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

5

GODE JULE ØNSKER!

Gode ønsker til henne som skal reise, gode ønsker til han som kom hjem. Gode ønsker til han som får en sjanse til, gode ønsker til henne som ikke vet hva hun vil. Gode ønsker til henne som får oppfylt drømmene sine, og til han som oppfyller dem. Gode ønsker til den som plutselig banker på, gode ønsker til gjester som aldri vil gå.

Gode ønsker til henne som gjerne skulle vært en annen, gode ønsker til han som er fornøyd. Gode ønsker til en gammel flamme, og til han som nettopp har lovet å elske den samme. Gode ønsker til han som får det til, gode ønsker til henne som aldri gir opp. Gode ønsker til de som har vært gift i femti år, gode ønsker til henne som ble skilt i går. Gode ønsker til han som gjør alt rett, gode ønsker til henne som skuffer. Gode ønsker til jubilanten, gode ønsker til konfirmanten. Gode ønsker til den som alltid tenker på andre, gode ønsker til den som trøster seg selv. Gode ønsker til han som tapte, gode ønsker til han som vant. Gode ønsker til den som mistet noe en annen fant. gode ønsker til han som skal flytte hjem. Gode ønsker til henne som slo opp med han, igjen.

Gode ønsker til henne som sto, gode ønsker til han som strøk. Gode ønsker til den som gir det et nytt forsøk. Gode ønsker til en hjelpsom nabo, gode ønsker til verdens beste venn. Gode ønsker til henne som alltid har uflaks med menn. gode ønsker til nye venner. Gode ønsker til gamle kjente. gode ønsker til den som vil opp og ut og fram. Gode ønsker til han som har kalde føtter, og til henne som skal gifte seg med han. Gode ønsker til den som har gitt, gode ønsker til den som har fått.

Gode ønsker til han som hadde flaks, gode ønsker til de som hadde fortjent bedre. Gode ønsker når alt håp er ute, gode ønsker i nye tider. Gode ønsker til han med skjeletter i skapet, og til henne som finner dem. Gode ønsker til han som har bursdag og til henne som glemte den. Gode ønsker til den normale, gode ønsker til den gale. Gode ønsker til hun som får roser fra en som er håpløst forelsket i henne.

GODE ØNSKER TIL MINE BLOGGLESERE! :-D • 25.12.2010 kl.01:10
  God jul! :D
  25.12.2010 kl.02:02
  fine bilder :)

  ha en fortsatt fin jul!
  flørten din <3
  25.12.2010 kl.14:29
  du er så fin<3
  mikka
  25.12.2010 kl.15:08
  du va nu litt fin;)
  25.12.2010 kl.15:16
  flørten din: Hehe, takk :-P

  mikka: na takk, takk ;-D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde