VEKTEN (Malene Larsen Gaino) hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

3

VEKTEN

Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din

Jeg er født 15. Oktober og mitt stjerneteng er Vekten..................Vekten.............
- en målrettet romantiker -
24. september - 23. oktober

Stjernetegnet mitt sier at det tar litt tid før vi Vekter bestemmer oss, selv om vi egentlig vet hva vi vil.
Det sies at Vekten er verdt litt ekstra arbeid, fordi du sjelden møter du en bedre elsker. Det er vel også derfor vi blir tilgitt så mye også.

Det sies at hvis man gir oss Vekter romantikk, er vi din for evig og alltid. Vektens følelser, blir styrt av hodet. Det vil si at når følelsene blir sterke, vil vi i første omgang alltid prøve å se situasjonen fra en rasjonell synsvinkel.Stemmer det at ingen er mer romantisk eller forelsker seg raskere, enn Vekten? Det sies at ingen er tidligere ute å forelske seg, enn oss Vekter. Det stemmer at den som vil forføre oss Vekter, ikke bør være redd for å ta initiativet. Ikke bare i første omgang, men siden også. Vi som er født i Vekten har nemlig en tendens til å knytte oss til den som ikke gir opp.

Du må ikke miste motet mens vi Vekter sitter på gjerdet og spør seg selv; "Skal - skal ikke?". Vi er verd å vente på, fordi vi er de mest sensuelle og romantiske personer å ha på tomannshånd. Vi Vekter er det tegnet som er mest opptatt av det vakre, stilige og harmoniske. Så du bør derfor være påpasselig med hvordan du ser ut.At vi Vekter synes å lide kvaler når vi skal ta avgjørelser, stemmer nok. Men det er også et skalkeskjul. Vi vet utmerket godt hva vi vil oppnå, men vi vil helst at du ska være den som tar ansvaret for avgjørelsen.

Om du også er Vekt, føler du at dette stemmer? Hvilket stjernetegn er du? • 12.01.2011 kl.11:12
  Jeg er fisk, haha :)
  12.01.2011 kl.12:41
  stemmer nogenlunde bra :)
  SBME
  12.01.2011 kl.20:17
  Synes også det stemmer :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde