FORTLØPENDE (Malene Larsen Gaino) hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

0

FORTLØPENDE

Hei dere!

I dag går vi får slobrokk og oppsatt hår. Milde himmel for noen late dager jeg har. 11 timers søvn i natt har ikke gjort meg vondt.

Men nå, til andre saker. Lite blogging skyldes at jeg har "pusset opp" her hjemme. Kjøkkenet har nemlig fått en make over. Bilder kommer når ting er 100% på plass. Forhåpentligvis fortløpende.Nå sitter jeg faktisk på kjøkkenet, hvor jeg hadde håpet på å finne motivasjon til å skrive en utdate på bloggen. Har kanskje falt litt ut av bloggingen, av rent latskap også.

Som sagt, forrige helg var jeg i Goahteluobbal. Nydelig plass, hvor mitt hjerte faller på plass. Elsker at tiden står stille, ingen bråk eller mas. Gjeddekaker har jeg ennå ikke spist, men snart skal se lages. Skuffende nok fikk jeg bare én gjedde og 4 sik. Fisk er fisk, ihvertfall i denne omgang. Shit fiske, liksom!

Vel, denne helga har jeg ingen planer. Må vel prioritere å male og rydde her hjemme, så jeg blir ferdig. Deretter må eksamen få høy prioritet. Jeg må nemlig også ta meg tid til å dra til Reisa, noen som venter på meg der. Gjett hvem? Ingen andre enn min kjære bestemor, som jeg savner så sårt.

Ellers er det ikke noe spennende å fortelle. Med andre ord, ett A4 liv. Hehe! Kan jo fortelle dere, bare for å ha nevnt det, ble ingen gevinst på bingo i går. Surt! Hvor er vinnerlykken min blitt av? Åja, jeg glemte det - jeg har jo aldri hatt det.

Men nå må jeg fortsette med kjøkkenet, en dør og dørkarm venter på å bli malt. God helg, lovehearts! 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde