LIVET ER SÅ URETTFERDIG (Malene Larsen Gaino) hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

0

LIVET ER SÅ URETTFERDIG

Hei dere.

I blant når jeg kjeder meg og ikke riktig vet hva jeg skal finne på så bruker jeg å se på dokumentarer. På NRKs nettside ligger mange interessante dokumentarer.

I går fant jeg to dokumentarer som fanget interessen, spesielt den ene fikk nesten tårene til å trille nedover kinnet.

Dokusommer: Mellom liv og død het dokumentaren jeg synes var tristest å se (Den ligger tilgjengelig på NRKs nettsider til 21. august)

"Br. dokumentar. - Vil du leve eller dø? Spørsmålet stilles til en mann som bare kan bevege øynene sine. I et halvt år følger dokumentaren arbeidet på Storbritannias ledende hjerneklinikk. Der forskes det på hjernens rolle og grensene mellom liv og død. De teknologiske mulighetene endrer seg hele tiden, og setter forskerne overfor store etiske utfordringer."

Inn på denne hjerneklinikken kommer det pasienter som f.eks. har vært utsatt for alvorlige trafikkulykker, både gamle og unge. Der prøver de å redde livet til de som er døende. Anbefaler dere til å se denne, virkelig.

Livet etter vaksinen er den andre dokumentaren jeg så (Denne dokumentaren ligger tilgjengelig til 14. september på NRKs nettsider).

"Svensk dokumentar. 14 år gamle Emelie Olsson er hele tiden trøtt, men klarer likevel ikke sove om natten. Like etter at hun ble vaksinert mot svineinfluensa, fikk hun og flere hundre barn og unge narkolepsi. Hvordan er det å leve med denne kroniske sykdommen, og hvem skal ta ansvaret for at hun ble syk."

Denne dokumentaren handler om en tenåringsjente som har fått narkolepsi etter å ha vaksinert seg mot svineinfluensa. Da jeg så denne dokumentaren var jeg sjeleglad for at mamma og pappa var fast bestemt på at ingen av oss skulle ta den, da ingen visste hvilke bivirkninger den hadde.

Tenk så urettferdig livet er for noen. Når man ser på slike dokumentarer skjønner man hvor heldig man egentlig er, da forstår man at man burde være takknemlig og glad for det livet man har. • Stikkord:  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde