ALL ÆRE TIL ALENEMØDRE (Malene Larsen Gaino) hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

2

ALL ÆRE TIL ALENEMØDRE

Heisann, tålmodige sjeler!

Er egentlig bare innom for å fortelle at det faktisk ER liv i meg. Selv om jeg ikke har oppdatert bloggen på over en måned!(!!) Jeg skammer meg nesten, ja det gjør jeg.

Akkurat nå sitter jeg oppe i TV stua og slapper av. Har for engangsskyld tatt datamaskinen på fanget. Vel, jeg burde jo egentlig ikke gjøre det akkurat nå. Jeg har nemlig besøk av Per. Kjempe koselig. Her sitter vi med hver vår boks med noe godt i og knasker litt nøtter. Riktig så trivelig! Her halter ingen høns, som min bestemor bruker å si.

Nå er jo AJH bortreist, han er på jobb på Svalbard men kommer hjem snaaart <3 Så nå har jeg vært alenemor i snart 3 uker. ALL VÆRE TIL DE SOM HAR OMSORG FOR BARNET ALENE!

Ok, tilbake til saken... Dere lurer vel kanskje (ikke) på hva jeg bedriver dagene med siden jeg ikke har gitt lyd i fra meg på aldri så lenge. Jeg kan jo fortelle hva dagene i mitt innholdsrike A4-liv går til.

En gang mellom klokken 09.30 og 11.30 våkner Eva og jeg sover selvfølgelig så lenge som hun sover. Vi står opp, jeg steller henne og gir henne grøt. Når hun er stelt og mett så spiser jeg selv. Er hun tålmodig så bruker jeg min dyrebare tid på å gni litt sminke i tryne.

Så, utenom noen dager med avbrekk, gjør jeg oss klar til å gå tur. Trimme. Trimme! Trimming er for tiden veldig viktig på min timeplan. Er jeg veldig sporty en dag så triller jeg tur, i tillegg til at jeg trener hjemme med EM som vekt.

Etter at vi har gått tur, så håper jeg alltid EM sover til jeg rekker å bli ferdig med middagen. Er jeg heldig så rekker jeg til om med å spise før hun våkner opp. DET er lykke i en mammas hverdag, iallfall min.

Etter at jeg har spist middag, så er det lillingen sin tur til å spise middag. Kanskje er jeg heldig og får besøk av noen i løpet av kvelden (som i kveld).

Så pupper vi litt innimellom, såklart!

Kvelden nærmer seg og klokken åtte spiser vi igjen... Eller EM spiser, da står grøt igjen på menyen.

Vi leker og tuller til klokken nærmer seg 21.30. Da steller jeg EM til natta og legger meg for å amme henne i søvn. Som regel sovner hun ca. klokken 22.00.

Så er det egentid. Min tid til å rydde kjøkkenet, henge og brette klær, vaske tåteflakser og koke de, være sosial, se på TV, dusje, rydde huset og slike ting. 

Jaaaaa, interessant? Men jeg elsker å være mamma <3 Vi har, som du ser, rutiner. Men ingen dag er likevel lik. Som du ser på "timeplanen" min, klarer ikke å bli enig med meg selv når tid på dagen jeg skal legge av tid til blogging. Dermed blir det slik at jeg blogger når jeg føler for det, tar meg tid til det eller har noe å dele med dere.

I går var en veldig fin dag. I går rakk jeg å trene TO ganger. Verre er det i dag, jeg har så gangsperre. Føles ut som jeg har løpt maraton og spilt en 90 minutters kamp på 11'er bane. Men godt er det, treninga mi har iallfall effekt.

Men i dag, etter at EM sovnet har jeg ikke ryddet kjøkkenet, ikke hengt eller brettet klær, vasket tåteflakser og kokt de. Denne kvelden har jeg valgt å være sosial, se på TV og blogge (Øøøh, mens jeg har besøk?!). Nei, på tide å runde av.

Jeg har forresten nesten skrevet ferdig fødselshistorien. HALLO, bare 6-7 måneder etter at jeg har født. HAHA :-)

Ønsker dere en god natt. Klem!  • 16.05.2014 kl.00:38
  Så skjønne dere er! Fine bilder! Du få ha en superfin natt videre :)
  16.05.2014 kl.02:05
  thefashionablemom: tusen takk skal du ha :-)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde