Malene Larsen Gaino - "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg" hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

3

Fellow Americans!

Sikkert uinteressant for dere, men jeg må bare nevne det: I dag har jeg sminket øynene. Det har jeg faktisk ikke gjort på én måned pga. operasjonen! Det var jo gøy!

I samme slengen får dere bilder av dagens outfit.

Men hva i all pakka? Hvorfor blir jeg så rød i fjeset med mobilkameraet? Merkelige greier.Nå sitter jeg på skolen og gjør research på Samefolketsfond, som jeg skal skrive bacheloroppgaven min om. Går igjennom Sametingets årmeldinger osv. Ganske spennende, må jeg si!

Grunnen til at jeg ikke har blogget på mange dager er at jeg har vært uten datamaskin. Tro det eller ei, men på toppen av kransekaka, retter at jeg skrev det forrige innlegget, hvor jeg fortalte om "alt jeg sliter med" for tiden, så tok datamaskinen min kveld. Den sluknet. Helt død.Noe var gått ødelagt i viftesystemet. Men heldigvis er de dataflinke på skolen raske og effektive. Verbale blomster til de!

Men jeg har nå lært at man ikke skal skryte for mye av andre. I forrige innlegg fortalte jeg at brannkoppene var på vei tilbake. Jo, jeg hadde fått time hos legen kl. 19.30. Men kl, 19.15 ringer de fra Helsesenteret og fra telefonrøret lyder det følgende: "Du trenger ikke å komme hit nå. Legen orker ikke å komme på jobb bare pga. brannkopper. Det er ikke så farlig. Du kan bare dra til fjells." Men hallo? Skal jeg også si at jeg ikke orker å komme på jobb? Men så må det jo nevnes at dette ikke er snakk om legen jeg skrøy så fryktelig av da.

Vel, en liten update fra Kautokeino. Hva har skjedd her i det siste? Før påske er det alltid fryktelig med arrangementer. Fyrst Albert II av Monaco og hans Fru, Charlene, har vært innom bygda. Jeg fikk ikke sett han. Da han skulle forelese på seminaret jeg har deltatt på så kunne jeg ikke dra. Fordi jeg hadde så vondt i hodet (har ikke fått tilbake brillene mine), har slitt med hodepine denne uka. 

Men i skrivende stund sitter jeg i samme bygning som WITBC (World Indigenous Television Broadcasting Conferense) finner sted. Konferanse for urfolksjournalister eller urfolksjournalistikk.

Meget interessant konferanse, som er i regi av NRK Sápmi, med mange gode talere. Mye å lære og mye inspirasjon å hente. Synd jeg ikke kan sitte i salen der nå, jeg også.

Her en dag skulle vårt (journalist)studie bli presentert på seminaret. Talsmannen vår var M, han er klassens tillitsvalgt, mens jeg er vara.

Men for min del: Back to work. Jeg kan ikke sitte her og daffe. På'an igjen med bachelor jobbinga.

Adios amigos!

 • Stikkord:
  4

  Hei, igjen!

  Vanvittig så aktiv jeg var på bloggfronten i dag. Klapp på skuldra til meg selv! Blir nesten imponert.

  Så nå har jeg vært hos frisøren og fått fjernet ettervekst og slitte tupper. Digg!

  Vet dere hva? I dag fikk vi mer informasjon om eksamen. Vi skal skrive en forskningsrapport, for en forsker! Hallois? Hvordan skal vi rekke å skrive den og samtidig jobbe med bacheloroppgaven? Er det noe som kan gjøre meg sint så er det den Samiske Høgskolen.

  Jeg spurte læreren min om det er vanlig å ta "pause" midt i bachelorjobbinga og ta en annen eksamen? "Nei, det er ikke vanlig. Men det ble slik denne gangen." var hans svar. Jeg kan kjenne at det fortsatt koker. Dette kan jo påvirke karakteren vi får på bacheloroppgaven. Helt idiotisk. Jeg er så glad at jeg snart er ferdig å studere på den dritt skolen.

  Virker som at alt, utenom han, går i mot meg for tiden. Skole, mulig mislykket operasjon, sykdommer osv. Og hva merker jeg nå? Føles ut som at brannkoppene er på vei tilbake!?!? Er det mulig? Skal til legen kl. 19.30 for å få sjekka det. Jeg er en ordentlig utlykkesfugl for tiden. Er så vidt jeg tør å kjøre bilen min i frykt for å krasje. Det er ikke kødd engang! DRIT!

  I det siste har jeg spurt meg selv, hva har jeg gjort for å fortjene dette?

  Huff nok sutring nå, Malene! Mulig jeg er så negativ nå at jeg må lese mitt eget innlegg om noe positivt, kanskje går alt bedre da! :-)

   

  Men heldigvis er ikke alt negativt. Han kommer å henter meg snart. Da stikker vi til fjells. Tar data og harddisken med meg så jeg får jobba med bacheloren. Alle bekymringer lar jeg bli igjen i bygda til jeg kommer tilbake. You know how to make me smile :-) Giitu go don leat don!

  Så, vi snakkes dere søtnoser!

 • 2

  God morgen sommerfugler!

  I skrivende stund er jeg hos frisøren. Hektisk morgen, forsov meg litt! Måtte bare sprette opp og hoppe i bilen. Frisørtime må man jo rekke.

  Den mile lange etterveksten må fjernes før påske!

  Well... Hello there, max morgentryne!

  Senere skal jeg på skolen og forberede til eksamen jeg har denne uka.

 • Stikkord:
  0

  God kveld!

  Vi begynner med at jeg deler den nye favoritt låta mi med dere

  Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You)

  Enjoy! Den låta er digg!

  Men nå er det andre boller! For nå har jeg begynt med bacheloroppgaven min. Oppgaven har jeg utsatt mye lengre enn jeg egentlig burde ha gjort. Vanvittig mange dokumenter å gå igjennom, mer jobb til meg. Smart! Dette kan virkelig ta sin tid. Men selvfølgelig; en gullmedalje i senere tid. Det er vitkig å tenke på!

  MEN, i forbindelse med WITBN konferansen så har jeg en annen eksamen. Alt går i krøll snart! Hvorfor må vi ta "pause" midt i bachelor jobbinga? Idiotisk.

  Men når vi snakker om skole. Vil dere vite hvor mye jeg hadde i fravær på vgs?

  5 dager og 4 timer på 3 år! Det vil jeg være stolt av for bestandig :-)

  Men nok skolesnakk! Som sagt, på søndagen så kjedet jeg meg. Tok disse bildene da. Gleder meg til jeg kan begynne å bruke sminke igjen (har ikke sminket øynene på snart 1 måned). Får ikke lov pga operasjonen jeg har vært gjennom! Forhåpentligvis får jeg sminke meg til påske! :-)

  Nå er jeg lattermild og i "skrivehumøret". Men likevel har jeg ingenting spesielt å skrive om. Dette blir rett og slett et innlegg uten en rød tråd. Som egentlig de aller fleste innlegg også er, men det får så være. Underholdene er det ihvertfall å skrive!

  Nå venter jeg besøk av en venninne. Kakaodate står på menyen. Gleder meg til gossip og latter. Gotta love it :-)  Men til andre saker... Jeg savner hjertevennen min! Og jeg får sikkert ikke sett han denne uka. Boring!

  Ellers så håper jeg at jeg vinner jackpoten på torsdag. Nå snakker vi om radiobingo altså! Ja, det var vel det jeg kom på nå. Nå legger vi inn no inspo fra WeHeartIt før jeg setter i gang å bake en kake til kvelden.

  Hm, når jeg er i "skrivehumøret" blir det ofte brainstorming og jeg må korte ned på tekstene så de ikke blir like lang som bibelen.

  Farvel, er for alltid. Adjø, er kun en stund. Så, adjø søtinger!

 • 0


  Jeg setter pris på mennesker som får meg til å smile. Måtte jeg gjøre de like glade!

  Jeg velger musikk etter ord i teksten, dermed har musikken nødvendigvis ikke noe med poenget i innlegget å gjøre. Kelly Clarkson - You Make Me Feel Like A Natural Woman

 • 2

  Hei dere!

  I dag har det vært en "kjede søndag". Har prøvd den nye krølltanga mi! Den var super bra!

  Elsker krøller! Kjøpte krølltanga i går. Fra Klippoteket, kr 599. Hvis det skulle være ønskelig med et bilde av krølltanga så kan jeg legge det ut.  Krølltanga er tykkere enn den forrige jeg har, dermed blir det større krøller.  Me liiike!  Skulle ønske jeg hadde slike naturlige krøller i håret!

 • Stikkord:
  0


  Vi mennesker er multimilliardærer når det gjelder smil. Vi går aldri tom for smil. Så smil til andre - til ukjente som bekjente!

  Jeg velger musikk etter ord i teksten, dermed har musikken nødvendigvis ikke noe med poenget i innlegget å gjøre. Avril Lavigne - Smile

 • 8

  Slenger inn noen "kofte bilder" fra fredagen, da jeg var på bryllup.
 • Stikkord:
  2


  Vet du hva? Akkurat slik er det noen som tenker om deg!

  Jeg velger musikk etter ord i teksten, dermed har musikken nødvendigvis ikke noe med poenget i innlegget å gjøre. James Blunt - You're Beautiful

 • 0


  Det er sant! Ta vare på hvert et sekund. En dag vil de bety mer enn du trodde.

  Jeg velger musikk etter ord i teksten, dermed har musikken nødvendigvis ikke noe med poenget i innlegget å gjøre. Avril Lavigne - My Happy Ending

 • 0


  Opplevelser, tabber og tanker har gjort meg til det mennesket jeg er i dag!

  Jeg velger musikken etter ord i teksten, dermed har musikken nødvendigvis ikke noe med poenget i innlegget å gjøre.
  Anything You Can Do (i Can Do Better)

 • 0


  Akkurat som jeg bruker å si! Derfor må du ikke la noen dra deg ned i gjørma. Jeg, personlig, liker ikke ordet "hat" eller "hate(r)". Når jeg hører noen si at de hater en person så tenker jeg at de ønsker vedkommende død.

  Jeg velger musikken etter ord i teksten, dermed har musikken nødvendigvis ikke noe med poenget i innlegget å gjøre.
  Rihanna - Hate That I Love You

 • 0

  Hei dere skjønninger (hvis jeg ser ordentlig da)! Haha! Dårlig humor, hvor`?

  I dag er jeg ganske så oppegående. Første dagen jeg ikke har ligget med solbriller på. Det går mot bedringens vei nå!

  Jeg "tyv låner" Ailin sitt web camera. hihi! Dere ser det kanskje ikke så godt, men øynene mine er fortsatt litt hovne. :-/

  Nå ligger jeg bare her å venter på at Ailin kommer hjem. Kjeder meg sånn smått....  Må innrømme at jeg gleder meg til å komme hjem til Kauto. Men kan ikke klage over oppholdet her hos Ailin. hun har virkelig tatt vare på meg etter operasjonen. Laget mat, dryppet øynene mine, vært og handlet. Rett og slett, gjort alt for meg. Tusen takk snuppa :-*

  Mitt største ønske for tiden er at synet skal bli bra og stabilisere seg. Nå for tiden ser jeg ikke så vanvittig bra! Helt ærlig? Ganske tåkesyn!

  Er mange av dere som har spurt om operasjonen og slikt. Lover dere, når øynene og synet blir bedre så skal dere få full rapport og mange nyttige tips!

  Vi høres! Smaaask :-)

 • Stikkord:
  Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde