Malene Larsen Gaino - "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg" hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

0

Hei.

Det er stille i hjemmet nå. Det er godt. Endelig er det helg og jeg kan slappe av.

Klokken er bare litt over halv åtte og jeg har allerede låst ytterdøren. Kall meg gjerne sær, men jeg er nok ikke alene om det.

Sosial journalist, sa du? Enkelte dager fylles den sosiale kvota mi før klokken har slått 12. Man skal kommunisere med så mange. Familie, venner, kolleger og objekter. I løpet av en "dårlig" dag, kan gjerne en journalist ha ringt opptil 20 stk. Du skjønner hva jeg mener nå eller?

Når klokken er 16 og arbeidsdagen tatt slutt, er jeg mett på å være sosial. Jeg er gjerne mer hjemmekjær enn jeg kanskje burde, men jeg har ikke et behov for å dra noen plass.

Sært? Ja. 

Men slik er nå det å være journalist og en "hardworking mom". Jeg har nok med mitt når jeg kommer hjem. Etter jobb er første prioritering å være mamma og kjæreste, deretter husarbeid. Døgnet skulle hatt flere timer. Men , men og men... Det er ikke slik hver dag, selvfølgelig. Av og til blir jeg akutt kontaktsøkende og trenger sosial stimuli. Jeg kjenner at jeg må komme meg ut, ut blant folk. Se, høre og oppleve andre stemmer og annet miljø. Så blir jeg hoppende glad av å få besøk!

Som lørdager, for eksempel, det er en dag hvor jeg føler at jeg vil ut på besøk, være med venner, snakke i telefon eller over skype/Facetime i flere timer - ja være super sosial. Lørdag er for meg en dag man skal rekke alt man ikke rekker, vil og kan i ukedagene. Merkelig det der.....

IKKE BLI FORNÆRMA, mine venner. Dere er alltid velkommen, så lenge ytterdøra ikke er låst ;-)

Men hey, finnes det noen supersosiale journalister? .. Kan jo tenkes at det er mange andre som også opplever det slik, journalist eller ei. 

Som sagt, i dag gikk ytterdøra i lås like før klokken 19. EM er lagt for natta, dermed er det stille. AJH er dratt til fjells og jeg har alenetid.

Oppvasken, klesvasken og helgevasken uteblir. Vi har ikke noen nød og det får stå til i morgen. Jeg orker ikke, rett og slett. Jeg vil bare sysle med saker jeg ellers ikke prioriterer, som feks. bloggen.

Om jeg har noe interessant å skrive er en annen sak. Det er likevel godt å få delt tanker og meninger. Håper mine venner ikke tar seg nær av slike innlegg. Ikke er jeg redd for det heller, tror nok de fleste forstår meg. Ikke har jeg, som jeg tror, ignorert de eller glemt de heller. Jeg er kanskje bare litt skjermet, til tider. Litt sær og tilbakeholden. Alt henger jo selvfølgelig i hop. Jobb, barn og hus - det i kombinasjon er litt av en jobb. Og ja, når jeg først er i gang:

Forgårs ble jeg millionær på MINUSSIDEN. Hurra!


(Dette er huset, bilde fra 2010).

Jeg har kjøpt et hus!

Mamma sitt barndomshjem, mitt barndomshjem og nå EM sitt barndomshjem.

Jeg er stolt av meg selv. Faktisk veldig stolt. Hva jeg har fått til, oppnådd og klart. Jeg er faktisk en NRK journalist, mor OG huseier nå! Og jeg er bare 24 år! Jeg har EM, AJH, familie, eget hjem, gode venner, utdanning, gode kolleger, bra jobb og stasjonsvogn. Hva trenger jeg mere? Jeg savner ikke å ha noe annet heller, jeg har alt jeg ønsker meg. Ikke at materielle ting er viktig, men det gir en mestringsfølelse og en enorm trygghetsfølelse. 

Så på en sosialt overstimulert dag som denne, føler jeg meg svært, svært lykkelig :-) Nå skal jeg dra å sette meg i min egen stue, i mitt EGET hus. Den tanken er så god og man fylles med takknemlighet.

God helg venner!

 • 4

  Spør meg, hva jeg har gjort i dag?

  Jeg har vært på jobb.

  Spør meg igjen, hva jeg har gjort i dag?

  Jeg har vært hos legen.

  Ja, det har jeg. Ikke fordi at jeg er bæsete.

  Altså, jeg våknet kl. 04.30 med vanvittige smerter i venstre øre. Slike øresmerter som jeg kun husker fra barndommen.

  Stemmer det; jeg har fått ørebetennelse!

  Akkurat nå "pumper" det inn i øret. Ekkelt og ubehagelig.

  Og de fleste vet at det er vondt og ubehagelig.

  Så klokken 04.30 sto jeg opp, spiste to paracet og tvinna et skjerf rundt hodet, som strammet godt rundt ørene.

  Er det ikke typisk?

  Ja, de sier at det er typisk at når ungen drar så har man tid til å bli syk.

  Ja, jeg er alene. Stirrer i taket.

  EM er dratt med mine foreldre til Reisa og AJH er på fjellet.

  Nå, som jeg hadde hatt all verdens tid til alt. Skm å vaske rundt, bytte gardiner og sortere klær. Nei da, jeg har brukt ettermiddagene til å ligge i senga og bli frisk.

  Typisk, hva? Hører de sier så.

  Er vel bare å stirre videre til jeg sovner.

  Takk for oppmerksomheten og sympatien. Kjenner meg allerede litt bedre ;-)

  (Beklager skrivefeil, blogger fra mobil)

 • Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde