Malene Larsen Gaino - "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg" hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

6

I går var jeg hos noen jeg er hos veldig, veldig sjeldent. Jeg var hos legen. Trodde ikke jeg trengte det, men jeg får virkelig ikke sove om nettene. Hoster til jeg nesten kaster opp. Er så sykt forkjølt.

Tipper joggeturen på mandag ikke gjorde forkjølelsen noe bedre heller. Skulle egentlig holdt meg i ro, men har nå bestemt meg for å gå minst 5 mil i uka. Men klarer det nok ikke denne uka, siden jeg er syk.

Kroppsfasongen er ødelagt etter sommeren, nå må jeg virkelig stramme opp. Målet mitt er nemlig å være på idealvekta før oktober. Skal ikke gå ned i vekt da (ok, kanskje 2 kg), men stramme opp. Det som for noen måneder siden var muskel er nå blitt til fett. Det er ikke gøy!

Så, fra nå av blir det knallhard trening!

 • 4

  Senere får dere se Syden bilder! • 1

  Heei dere!

  Jeg har vært så utrolig mye hjemmefra i sommer. Først jobbet jeg i Karasjok fra juni til august. Da jeg ble ferdig med å jobbe var jeg hjemme i par dager, før vi reiste til Syden.

  Men nå, nå er jeg hjemme igjen. For en god stund også, tror jeg.  Kom hjem i går kveld. Jeg var så sliten og trøtt, klarte rett og slett ikke å blogge. Syden bildene kommer etter hvert, når jeg orker å gå igjennom de.

  Btw, jeg kom nettopp fra frisøren. Vi er halvveis ferdig med å legge på nytt hår til meg. Weee!

  Skulle bare gi ett piiip fra meg :-)

 • 4

  - Bestilt frisørtime og løshår? Check!
  - Pakket kofferten? Check!

  - Tatt med pass? Check!
  - Ryddet og vasket leiligheta? Check!

  - Kost med Prince? Check!
  - Billetter bestilt? Check!

  Nå er jeg klar for avgang! Jeg og Kammy reiser til Oslo i morgen. Onsdags morgen kl. 07.00 flyr vi avgårde til Alanya og blir borte i 2 uker. Herlyyy!

  Btw, dette blir andre gang jeg besøker Tyrkia. Bildene i dette innlegget er fra 2008, da vi besøkte Side, i Tyrkia.

 • 1

  Nå har jeg flyttet hjem til Kauto igjen. HERLIG å være hjemme blant mine egne saker.

  Du skjønner, jeg har levd uten TV i Karasjok. Jeg har savna bakgrunnsstøy!


  
  Også har jeg savna å ha lille vennen hos meg!

  Trodde ikke jeg skulle si det, men I LOVE KAUTO! Borte bra, men hjemme BEST!

 • 0

  Heisann dere!

  I dag startet ferien min!

  Jeg skulle egentlig hjem til Kauto. Men disse karasjok jentene er så fest glade ;-)

  .... Så jeg måtte bli igjen...


  
  Jeg liker å si at jeg ble stuck i Karasjok.... Men ett smil for det! Nå er jeg ferdig sminket. Sååå, på med kveldens antrekk straaaaks!

  Ja otne aiggun Bivdui. Vet ikke om vi velger å skrive det med en STOR B eller liten b. Haha ;-) Tok du den? Jeg kødder bare, altså!

 • 4

  "He did something to me that was so perverse! Okay, I'm just going to say it. He tried to hold my hand."
  - Samantha

  "We're so over we need a new word for over."
  - Carrie

  "You got what I want? You got what I need?? What I WANT...is to GET LAID. What I NEED...is to GET LAID. I NEED to GET LAID!"
  - Miranda  "I'm someone who is looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient,consuming, can't-live-without-each-other love. And I don't think that love is here in this expensive suite in this lovely hotel in Paris."
  - Carrie

  "The good ones screw you, the bad ones screw you, and the rest don't know how to screw you."
  - Samantha

  "I'm thinking balls are to men, what purses are to women. It's just a little bag but we'd feel naked in public without it."
  - Carrie

  "You're going to take the only person in your life that's there purely for sex, no strings attached, and turn him into a human being? Why?"
  - Samantha

  "Abso-f***ing-lutely!"
  - Mr. Big

  "TREY! I'm tired of being married to your penis. I'm a person! And this is supposed to be a relationship! And I am DONE walking on eggshells. Ooooooo, don't talk about moving in, in front of the penis cause it might go soft. And, and the penis likes this and the penis doesn't like that and THE PENIS WANTS TO BE MEASURED!"
  - Charlotte

   "I never leave underwear at a guy's place because I never see it again."
  - Samantha

  "When real people fall down in life, they get right back up and keep on walking."
  - Carrie

  "Because sex is not a time to chat. In fact, it's one of the few instances in my overly articulated, exceedingly verbal life where it is perfectly appropriate -- if not preferable -- to shut up. And now suddenly I have to worry about being stumped for conversation? -- no thank you."
  - Miranda

  "Honey, before you buy the car you take it for a test drive!"
  - Samantha

  "There comes a point in every relationship when romance gives way to reality."
  - Carrie

  "Well, I didn't put an expiration date on the sentiment, but I figure it's got the shelf life of a dairy product. It's going to start to curdle in about a week."
  - Carrie

  Ååååh, som jeg ELSKER SATC (Sex and The City!) Er du også en fan?

 • 3

  Hei på deg!

  Denne dagen har gått utrolig fort. Men nå begynner jeg å bli trøtt igjen. Men må ikke sovne, da blir jeg bare våken til langt på natt.

  Fin sang, sant? Liker i hvert fall den.

  Vel, vel. Ennå tidlig på ettermiddagen likevel. Nå begynte tiden å gå litt sakte. Hmmm? Kanskje har jeg litt hjemlengsel? Mulig, mest sannsynlig.

  Dessuten er jeg misunnelig. Hele familien og venner av familien er dratt til hytta vår i Goahteluoppal. Jeg vil jo også plukke multer og fiske. HALLO! Kjenner jeg blir svett av og sitte her nå.

 • 1

  Nei, nei og nei! Jeg la meg i senga etter jobb. Der ble jeg liggende som ett slakt til kl. 21.30. Sovet bort hele dagen OG kvelden. Smart Malene, smart.

  Tenk at jeg har klart å sove bort en så fantastisk flott sommerdag! Jeg blir litt.. Uvel, av tanken. Om jeg skal være ærlig.

  Nå er det jo egentlig natt, DOH! Sååå, jeg har jo ikke noe annet å gjøre enn å skrive en litt lengre tekst enn jeg vanligvis pleier å gjøre. Og snill som jeg er skal jeg i dette innlegget, bare for å gi dere lesestoff, linke til andre innlegg.

  Så nå sitter jeg her. Klokka er 00.53 og jeg finnes ikke trøtt. What to do?

  "Æ har jo ikke nåkka anna å gjøre enn å glane på mine egne skanka????"

  Vel. Og slik gikk nå denne dagen. Fort gikk det i hvert fall. Så nå gjenstår det bare 3 arbeidsdager før jeg flytter hjem igjen. Jeg savner leiligheta mi, faktisk.

  Nå er det onsdag. Når arbeidsdagen er over så telles det som torsdag, og når torsdagens arbeidsdag er over, er det fredag. Og da er det bare én, tenk én dag til jeg flytter hjem igjen! ÅH, har ikke ord som kan fortelle hvor godt det blir.

  Jeg savner den folketomme bygda med milliarder av mygg og andre ekle småkryp. Ja, jeg savner Kautokeino. Og selvfølgelig familien min.

  Snart er det skolestart og hele pakka. Begynner på mitt siste år på høgskolen. Åh, bare tanken på at jeg bare har ett år igjen er deilig og motiverende. Sommeren, for min del, har gått altfor fort. Synes ikke jeg har rukket å gjøre noe annet fornuftig, enn og jobbe da selvfølgelig.

  Ellers? Karasjok har vært en fin plass, greit å bo her. Men for meg, personlig, er det mer å finne på i Kautokeino. Kan jo ha noe med at jeg har vennekretsen min der da. Logisk liksom.

  Anyway, Karasjok er jo ikke utelukket som boplass om skal skulle få jobb her da. Langt i fra. Men den tid, den "sorg".

  Forresten, vi har ennå ikke klart å bestemme oss for hvor reisen skal gå. Avgangen blir jo allerede i neste uke. SHIT. Mange av billettene som var lagt ut på salg i går, fantes ikke der i dag. STRESS! August er vel som regel fullbooket. Jaja, en bra plass skal likevel finnes.

  Men nå skal jeg se en film, kanskje jeg sovner til slutt. Natta da dere, søte natteravner.

  BTW, dere er blitt super late til å legge igjen kommentarer.Hint

 • 0

  Hadde du kysset den siste du kysset, igjen? Joda. Hva gjorde du for 30 minutt siden? Spiste lasagne. Hadde du en spennende helg? Den skilte seg ikke ut, for å si det slik. Hva bruker du mest penger på? Meg selv. Hvor var du kl. 0100 på søndag? Hjemme i Kauto. Har du på deg et smykke? Ja. Hvem skulle du ønske du kunne ordne opp med? Ingen. Har ikke trøbbel med noen. Blir neste helg bra? Håper det! Hva vil du ha nå? Mobilen min! Hvem kan alltid få deg til å føle deg bedre? Mamma og pappa. Er du bortskjemt? Er bortskjemt på en fornuftig måte.  Har du fortsatt bilder av deg og din eks? Ja. Hvordan er kjærligheten for tiden? Har ikke ett svar. Er du en kosete person? Muligens. Hvem gav deg en klem sist? Familien min. Har du noengang gått i det motsatte kjønns klær? Ja. Har noen spredt et dårlig rykte om deg? Ja. Hvem var den siste som var på besøk hos deg? Saia. Se bak deg, hva ser du? En vegg. Har du noen gang jobbet på et sted med mat? Ja, på Bios.

  Hva synes du om abort? Ingenting i mot det. Hvor lenge var du oppe i går, og hvorfor? Til midnatt, fordi jeg så etter Syden billetter. Hva er forholdet til den siste personen du sendte melding til? Konge! Har du noen gang kysset noen som har et navn som begynner på S? Ja. Hvordan er livet ditt for tiden? Supert :-) Har du vært i lag med noen lengre enn et år? Ja. Har du noen gang vært så glad i noen at det gjorde vondt? Ja. Har du noen gang flørtet med en som din venn likte? Mulig. Tror du på kjærlighet ved første blikk? Faktisk, ja! ;-)

  Hater du den siste jenta du snakket med? Nei. Hvem sin seng sov du i, i natt? Min egen. Har du kysset noen den siste uken? Ja. Savner du noen? Ja, veldig mange faktisk. Hva hører du på? At jeg smatter med tyggisen. Er det et sted du vil besøke? Ja, flere steder. Har du holdt hender med noen i dag? Nei. Liker du vinteren? Ja. Angrer du på noe? Ja. Planer i dag? Iiingen planer. Hva gjør du i morgen? Er på jobb. Hvor mange av det motsatte kjønn har du grått over? Usikker.  Hvem er den viktigste personen på telefonlisten din? Mamma og pappa. Hvem kommer du ikke overens med? Negative og egoistiske mennesker. Siste film du så? Grace Is Gone, tror jeg den het. Hva legger du merke til først med en gutt? Hvor selvsikker han er. Noe interessant som har skjedd i det siste? Nei. Hva gjorde du 08:00 i morrest? Var på tur til Karasjok. Og holdt på å meie ned en rein. Liker du stedet du bor? Akkurat nå? Helt greit. Siste ting du kjøpte? Mat. Hvor fikk du sist en klem? Hjemme. Er du en sjalu person? Nei. Er du trøtt? Litt. Hva burde du gjøre nå egentlig? Gjøre meg klar til natta. Hvem var den siste som holdt rundt deg? Kanskje bror?

 • Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde