Malene Larsen Gaino - "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg" hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

2

De er så sykt fine og praktiske å ha på kjøkkenet. Heldige meg som har fått noen stk av mamma.


Og med litt innhold i......


Har to store og tre litt mindre. Vet ennå ikke hva jeg skal legge i den andre store. Kanskje frokostblanding?Så absolutt, de pynter opp kjøkkenet :-)

Norgesglasset ble produsert fra 1908 til 1978. Glasset finnes i minst seks forskjellige størrelser og er produsert i om lag 75 millioner eksemplarer (Kilde: Wikipedia).

 • 1

  Hei dere.  Her får dere quizen jeg "lovte" dere. Jeg kjedet meg litt og fant ut at jeg skulle engasjere dere med noe. Om dere orker da. Hvor mye vet du om meg og mitt? Her er en liten "quiz" med 10 spørsmål til dere:

  1:

  2:

  3:

  4:

  5:

  6:

  7:

  8:

  9:

  10:


  Svarene får dere i en senere anledning :-)

 • 0

  Hei på dere!

  I skrivende stund eller just nu, som jeg bruker å si, kjeder jeg meg litt og ble plutselig i "skrive humøret".

  Og grunnen til overskrifta "Kom litt nærmere" er bildene. Vi kjører på med litt nærbilder i dag. Yes!

  Så når man er i "skrive humøret" er jo bloggen en fin ting å ha. En åpen dagbok, kan man si. Ikke det at jeg har noe vettig å fortelle, det er faktisk så lite å skrive om at jeg nesten kan skrive om vær og vind. Men det lar vi være.

  Jeg har masse energi nå. Hadde vært fint om det ble fotballtrening i dag. Men eyh, skal jeg fortelle dere noe grufullt? Jeg bestilte to kjoler fra nelly, som jeg hadde ment til å bruke på bursdagen min. Men de kom ikke fram før i går. TABBE: Uansett, poenget mitt var at kjolene ikke passet. Eller de passet jo, men jeg ble liksom som en pølse i de. Jeg passer ikke X-small for tiden, over ryggen og midjen. Kjedelig kan du si. Da er det bare en ting å gjøre, kutte ut brødspising. Vel, nok mat prat for i dag.

  Siden jeg har så masse energi så kan jeg dele en låt (jeg har delt denne med dere før) som gir meg mer energi!

   

  Får liksom ikke nok av den låta. Den er så syyykt bra! Og teksten er jo helt fabelaktig!

  Jeg skulle ønske jeg fortsatt hadde den psyken jeg hadde i fjor. Da var jeg ute og trente med hunden, uansett vær! Men ikke nå. Ok, jeg må visst fortelle om været likevel. Nå er det nemlig regn og vind ute. Og da er det så godt i holde seg i hus. Jeg har forresten lagt merke til en ting. Jeg er blitt sinnsykt hjemmekjær. Jeg er jo nesten aldri på besøk heller. Jeg er jo bare hjemme. Men kan jo også ha noe å gjøre med at jeg trives og elsker leiligheta mi!

  Nåvel, nå har jeg lagt fram noen tanker. Vi kjører liksom på med en liten brainstorming før jeg går tom for strøm på datamaskinen. Jeg orker ikke å finne fram laderen, for da blir jeg bare sittende og snoke på Facebook. Noe jeg egentlig ikke vil eller har tid til nå. Leiligheta trenger nemlig å bli vasket. Motivasjon hvor?`

  Eyh, jeg har jo motivasjon. Jeg og Nils Johan har jo peist på og jobbet med eksamensoppgaven. Snart kan vi begynne å redigere oppgaven og sende den inn. WE! Den skal leveres på.... Vent, må sjekke kalenderen. På onsdag faktisk, om en uke. Så vi har god tid og godt er det. Kryss i taket at jeg ikke er ute i siste liten og jobber med en oppgave. Blir nesten stolt av oss.  Nå har jeg bare 30% strøm igjen på dataen. På tide å gå igjennom innlegget og se etter skrivefeil og selvfølgelig publisere innlegget så dere får lesestoff.

  Forresten så kommer (forhåpentligvis) rørleggeren denne uka og kobler oppvaskemaskinen. Håper elektrikeren også tar seg en tur innom. Da får dere se "ny" kjøkkenet mitt. Gleder meg til å komme i orden.

  Snakkes snart igjen! :-*

 • 3

  Jeg eier ikke muskler mer.....................................

  Så nettopp et bilde fra november i fjor, sjekk:  Hvor i all verden ble musklene mine av??????

  Har også lagt merke til at jeg ikke klarer å skyte ballen like hardt som jeg gjorde i fjor. NEDTUR!

 • Stikkord:
  0

  Sender dere gode ønsker i natten.

  Så, nå er helga over og bursdagen feiret. Nå er jeg altså 21 år og det er ingen vei tilbake!

  Akkurat nå nyter jeg livet på sofaen, framfor TVen. Super deilig og bare slappe av etter noen stressende dager med intens jobbing med kjøkkenet.Til uka kommer rørleggeren for å koble oppvaskemaskinen.

  Trøtt i tryne men kan ikke legge meg før filmen "Borat", som nå går på TV2, er ferdig.  Når jeg er kjempe, kjempe trøtt så bruker jeg å si at jeg er trøtt som en strømpe. Og det er jeg faktisk nå!

  Jammen se her, nå ble filmen ferdig. Endelig! God natt :-)

 • 6

  Du vil ikke være her nå...........

  Mikrobølgeovnen er på stuegulvet og sagflis er det over alt! Ting er rett og slett over alt.

  ... Og søppel er det også hver eneste plass! Men framgang er det. Såå, jeg må vel rydde og vaske i hele natt. Baah!  ... Men snart er kjøkkenet ferdig! :-)

  14. Oktober er i år, som i fjor, stress. På denne dagen i fjor var dette jobben:   Jobben var å få ovnen på plass, før bursdagen min (som faktisk er i morgen). :-)

 • 4

  Har du sett en hund spise rullekebab som ett menneske? Det har jeg, for Prince gjør nemlig det.

  Haha, super søt! :-)

  I morgen skal vi til dyrlegen, Prince skal få vaksine mot parvovirus (og andre valpesykdommer) og rabies.

 • Stikkord:
  2

  Hei dere!

  Akkurat nå ligger jeg bare på sofaen og koser meg. Herlig!

  Så fort som denne helga har gått er helt utrolig. Helgen startet med at Anja og Maret Inger kom på besøk og når de først kommer på besøk så er det obligatorisk med vinkveld. Hadde det vanvittig morsomt. I går hadde jeg og Anja "grow fat" kveld. Smågodt, potetgull, junkfood og film sto på menyen. Deretter var vi ute og så på utelivet, ikke til å klage på, akkurat.

  Filmen jeg så på ble akkurat ferdig. Men jeg koser meg likevel på sofaen, mens jeg spiser mammas hjemmebakte brød med lammerull og majones. Naaaaam!  Vel, klokka er allerede over halv tolv. Kjenner det på kroppen, faktisk. Øynene begynner å sige igjen, omtrent slik:  Så, det er vel på tide å si: God natt, snusker!

 • Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde