Malene Larsen Gaino - "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg" hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

7

Nettopp spist taco med familien. Kewsi lørdagskveld!

Lovte dere bilder av kjøkkenet. Her får dere en smakebit av det som er gjort :-)

Malt veggen hvite, og døren mørk, ny kjøkkenbenk, kom og spring. Og selvfølgelig, fått inn oppvaskemaskin!Elsker wallstickern! Hva synes du om den?

 • 6

  Jeg ser at noen blogger om ønskeliste til jul. Jeg har ingen ønskeliste. Eller, noen ønsker har jeg vel, men jeg kommer bare ikke på noen nå. Når jeg tenker etter....Jeg har jo egentlig alt jeg har ønsket meg! Tenk, så heldig jeg er. Har faktisk ikke tenkt på det før nå. Wow!  Julekjoler er ikke kjøpt inn og jordebord nærmer seg. Min date til julebordene vil være min kjole, så den må se bra ut. Haha, hvor sykt hørtes ikke det ut? Uansett, julebord nærmer seg og jula er rett rundt hjørne. Jeg har ikke rukket eller prioritert å kjøpe julegaver ennå. Men i år skal første prioritering være gavene til mine to guddøttre.

  Jeg er så treeeeeg, lovte jo dere å vise bilder av kjøkkenet mitt når jeg ble ferdig. Og det er jo ferdig. Det skal dere få bilder snart. Seriøst.

  Så, hvis du hadde spurt meg hva som har skjedd i det siste ville jeg svart: Jo, jeg har fått ny bil og mobiltelefon. Knut Storberget har gått av som justisminister. Jeg har vært på TV uten å vite om det sjøl. Og ja, alt ellers det samme gamle. Livet er ganske så fantastisk, eller hva?

  Vel, vel. Akkurat nå sitter jeg på skolen. At the moment så har vi lunsj. Om det skulle være interessant for deg å vite. Fikk nettopp semesteres siste eksamensoppgave. Juhu!  I morgen skal jeg på jobb. Gleder meeeeeg!

  BTW, har du tips til hvor jeg kan kjøpe/bestille fine, elegante julekjoler? Tips meg og du får ett STORT smilefjes og en pluss i boka!

 • 7

  En stor drøm har gått i oppfyllelse. Har drømt om en Volvo S80 i 5-6 år. Endelig, nå har jeg min egen.


  Tusen takk til min pappa som gjorde dette mulig <3

 • 2

  Jeg synes dere klarte dere bra gjennom quizen. Dere visste ihvertfall svarene. Eller, de fleste av dere.

  1:

  Svar: Jeg jobber som journalist og pleiemedarbeider. Har ingen fastjobb nå, men jobber som journalist der de trenger vikarer og i tillegg er jeg pleiemedarbeider på sykehjemmet av og til.  2:

  Svar: 64% riktig! Ja, jeg studerer journalistikk på Samisk Høgskole. Er på bachelor året nå. Føler jeg har valgt rett studieretning.

  3:

  Svar: I loooove Sex and The City! Det er så jentete!  4:

  Svar: Jeg foretrekker å shoppe over internett. Fordi det går fort, du trenger ikke å prøve klærne og du får de levert på posten. Enkelt, kjapt og greit. I tillegg har du full oversikt over det som er på salg. Jeg elsker å handle på salg!

  5:

  Svar: Jeg vingler alltid fram og tilbake før jeg klarer å bestemme meg for noe. Så jeg er definitivt født i vektens tegn. Personer som er født i perioden 23. september - 21. oktober regnes som vekt.
  Vekten representerer balanse og harmoni. Stjernetegnet kombinerer luftens intellekt, den ledende energiens igangsettende egenskaper og den offensive maskuline energi, med Venus' sans for skjønnhet. Vekten tar hensyn til andre og ser flere sider av en sak. Partnerskap er viktig for en Vekt. En Vekt har det bra når forholdet til kjæresten er i harmoni og livet er bekvemt, vakkert og sosialt.

  Vekten er diplomatisk, sosial og rettferdig. Stjernetegnet symboliserer harmoni og balanse. En-til-en-forhold er også knyttet til dette tegnet. Objektivitet, kunst, kultur, design og skjønnhet kobles til Vekten. Tegnet ser raskt begge sider av en sak, tar hensyn til den andre part og skyr konflikter.

  Kilde: Astrolog.no

  6:

  Svar: De første piercingene jeg tok var i ørene. Til sammen har jeg 7 piercing i ørene. I 2005 tok jeg piercing i nesa, men den bruker jeg kun til fest. Våren 2006 tok jeg piercing i navlen. Og jeg har ennå piercing i alle hullene. Så svaret er: I nesa, navlen og ørene.

  7:

  Svar: Jeg har bodd i Kautokeino mesteparten av livet. Men har også bodd i Lofoten fra 2006 til 2009. I mine yngre dager, det vil si barnehagealder bodde jeg også i Alta og Bergen.

  8:

  Svar: Min hund, Prince, er en Alaska husky.  9:

  Svar: Mitt motto er "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg". Synes dette er et fint motto å leve etter.

  10:

  Svar: Jeg har både samisk og norsk som hovedmål. Det hadde jeg også på videregående.

 • Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde