Malene Larsen Gaino - "Vær mot andre, slik du vil andre skal være mot deg" hits
Forsiden Bilder Facebook Instagram

4

Ho-ho-ho og gooood jul!

Julaften er forbi, atter en gang. Men første gang for vår lille prinsesse, Eva-Malén.

Pappa lagde (som vanlig) en nydelig julemiddag og vi koste oss. Mamma kokte julegrøten på formiddagen og lagde desserten til kvelden. 

Mange fine gaver ble åpnet og alle var fornøyd. Men det sies at det først er nå jula begynner, det sier jeg meg enig i.

For første gang har vi vært "alene" på julaften, altså at vi ikke har feriet jul med tante og gjengen eller onkel og gjengen. Så i år var vi ikke så mange til middag, kun 7 stykker.Og gjett hvem de fleste gavene var til? Riktig gjettet, lille EM. :-)

Vår første jul som en familie.En glad far.

En glad bror.

En glad søster.Og en glad mor.Vil takke for alle de fine gavene vi fikk til jul. <3

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å ønske dere en fortsatt god og fredelig jul.

 • 0

  Hei.

  Nå har juleroen senket seg. Endelig!

  Mamma, pappa, bror og søster er kommet til Kautokeino for å feire jul med oss. 

  Jeg elsker jula. Utenom stresset med julegavene så er det noe spesielt med jula. Folk kommer hjem til jul, familier samles, det lages god mat og man viser liksom litt ekstra omtanke - ja, det er riktig så koselig.

  Her hjemme har vi også pyntet til jul. Juletreet er også satt opp, så nå står det fint pyntet og lyser opp stua så fint.

  Ta vare på de du har rundt deg, vis at du bryr deg og ta deg tid til å besøke de som kanskje ikke har så mange rundt seg.

  Gode ønsker til henne som skal reise, gode ønsker til han som kom hjem. Gode ønsker til han som får en sjanse til, gode ønsker til henne som ikke vet hva hun vil. Gode ønsker til henne som får oppfylt drømmene sine, og til han som oppfyller dem. Gode ønsker til den som plutselig banker på, gode ønsker til gjester som aldri vil gå.

  Gode ønsker til henne som sto, gode ønsker til han som strøk. Gode ønsker til den som gir det et nytt forsøk. Gode ønsker til en hjelpsom nabo, gode ønsker til verdens beste venn. Gode ønsker til henne som alltid har uflaks med menn. gode ønsker til nye venner. Gode ønsker til gamle kjente. gode ønsker til den som vil opp og ut og fram. Gode ønsker til han som har kalde føtter, og til henne som skal gifte seg med han. Gode ønsker til den som har gitt, gode ønsker til den som har fått. 

  Gode ønsker til henne som gjerne skulle vært en annen, gode ønsker til han som er fornøyd. Gode ønsker til han som nettopp har lovet å elske den samme. Gode ønsker til han som får det til, gode ønsker til henne som aldri gir opp. Gode ønsker til de som har vært gift i femti år, gode ønsker til henne som ble skilt i går. Gode ønsker til han som gjør alt rett, gode ønsker til henne som skuffer. Gode ønsker til jubilanten, gode ønsker til konfirmanten. 

  Gode ønsker til den som alltid tenker på andre, gode ønsker til den som trøster seg selv. Gode ønsker til han som tapte, gode ønsker til han som vant. Gode ønsker til den som mistet noe en annen fant. gode ønsker til han som skal flytte hjem. Gode ønsker til henne som slo opp med han, igjen.

  Gode ønsker til han som hadde flaks, gode ønsker til de som hadde fortjent bedre. Gode ønsker når alt håp er ute, gode ønsker i nye tider. Gode ønsker til han med skjeletter i skapet, og til henne som finner dem. Gode ønsker til han som har bursdag og til henne som glemte den. Gode ønsker til den normale, gode ønsker til den gale. Gode ønsker til hun som får roser fra en som er håpløst forelsket i henne.

  Gode ønsker til ALLE SAMMEN - riktig god jul!

 • 0

  Hei dere!

  Nå er det jammen meg lenge siden jeg har oppdatert bloggen.

  Ser at det fortsatt er noen tålmodige sjeler innom som kanskje venter på en oppdatering.

  Jeg skal prøve å få blogget litt mer framover :-)

 • Malene

  Tobarnsmor. Gift. Journalist. Velkommen til bloggen med det rare i! (Har tatt en pause fra bloggingen)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde